Algebehandling

Vi udføre alle former for algebehandling af tag, facader og terrasser

Hos HM-Tagrens tilbyder vi algebehandling for at fjerne de grønne alger, som får dit tag, terrasse eller facader til at se grimme ud. Algebehandling er sæsonpræget og skal udføres fra marts og til og med oktober.

Ved en algebehandling af dit tag, fliser m.m. slipper du hurtigt af med de grimme alger.
Vi anbefaler en behandling hvert år eller hvert andet år for at taget holdes rent. Det forlænger også levetiden på taget. En algebehandling virker på mos, pest og svamp. Men er taget eller fliserne hårdt besat af dette, skal der laves flere behandling for at opnå det rigtige resultat.

Da alger og mos vender tilbage, har mange af vores kunder en fast aftale på enten hvert år eller hvert andet år. Det fungerer på den måde, at vi ringer eller sender en SMS til jer før vi kommer. Så behøver i ikke selv tænke på, at huske og bestille en behandling.

Fordelen ved at algebehandle taget/fliserne:

  • Taget/fliserne fremstår altid pænt/pæne
  • Længere levetid
  • Undgår frostsprængninger
  • Undgår at tagsten/plader skubbes/løftes


Hvornår anbefaler vi en algebehandling ??

Som udgangspunkt kan man algebehandle taget når vi har en dags temperatur på 7-10 grader og der over, og det er tørvejr. Så når foråret begynder er det også tid til at få fjernet algerne, og det kan sådan set gøres ind til sidst på efteråret hvor det igen bliver koldt.

Ring derfor i dag på 27506012/40942726 og få en uforpligtende tilbud på en algebehandling